top of page

Kreditno posredovanje za pravne osebe | Finančno svetovanje | Ugodni podjetniški krediti | Podjetniš

Nepovratna sredstva za mikro, mala in srednja podjetja (MSP) iz evropskega programa Obzorja 2020

24. januar 2014 | Rubrika: Brez kategorije

Evropska komisija je najavila objavo razpisa v mesecu marcu za mikro, mala in srednja podjetja, s pomočjo katerega bodo podjetja lahko pridobila od 0,5 do 2,5 milijona nepovratnih sredstev, sofinanciranje bo znašalo do 70 % upravičenih stroškov.

Razpis bo del programa Obzorja 2020 in bo namenjen izključno mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP). Gre za nov finančni instrument, namenjen razvojno raziskovalni dejavnosti v podjetjih. Sofinancirane bodo inovativne ideje z visokim tržnim potencialom. Na razpise v tem programu se bodo lahko prijavila vsa podjetja v segmentu MSP, ki razvijajo lastne proizvode in storitve, ne glede na njihovo dejavnost. Na razpise znotraj tega programa se bodo podjetja lahko prijavila samostojno, brez mednarodnih partnerjev, ki jih podjetja potrebujejo pri večini prijav na razpise evropskih institucij. Cilj programa je financirati predvsem projekte v razponu med 1.000.000 in 3.000.000 EUR upravičenih stroškov. Program bo omogočal financiranje projekta od samega začetka izvedbe, do priprave produkta za vstop na trg.

Podjetja se bodo lahko na razpis prijavila v vseh fazah razvoja inovativnega izdelka oziroma storitve, kar pomeni, da se projekt lahko prične pred objavo razpisa.

V prvi fazi razpisa bo prijavitelj na kratko predstavil svojo idejo oziroma projekt, ki jo bo komisija pregledala in v kolikor bodo ocenili, da je projekt inovativen, bo prijavitelj za končanje celotnega poslovnega plana,ki bo moral biti končan šestih mesecih, lahko pridobil sofinanciranje v višini50.000 EUR. Prijavitelju bodo omogočili tudi tri dni izobraževanja s strokovnjaki, ki bodo nudili napotke za nadaljno uspešno pripravo in izvedbo projekta.

Kljub financiranju prve faze projekta pa ni nujno, da bo projekt podprt tudi v drugi fazi. Zato je dober poslovni načrt zelo pomemben in mora upoštevati vse dejavnike, ki bi lahko vplivali na izvedbo projekta.

Če bo projekt v drugi fazi izpolnil pogoje za sofinanciranje, lahko prijavitelj pridobi sofinanciranje v višini do 70% upravičenih stroškov, ki se lahko znašajo od 1 do 3 milijonov evrov. Ta faza projekta lahko traja do največ 24 mesecev. V tej fazi bodo prijavitelju na voljo tudi izobraževanja s strokovnjaki, ki bodo v pomoč pri usmerjanju razvoja projekta.

Tretja faza bo namenjena predvsem vpeljavi produkta na trg. Ta faza razvoja produkta ne bo sofinancirana, vendar bodo prijavitelju na voljo strokovnjaki s področja trženja, ki bodo podjetju v pomoč pri pridobivanju dodatnih sredstev, če bi jih to potrebovalo.

Prioritetna področja, ki bodo upravičena za sofinanciranje po tem razpisu, bodo projekti s področja IKT tehnologij, vesoljskih znanosti, področje nanotehnologije, medicine, ekološko-inovativne prehrambene industrije, področje transporta, energetike, ekološko-inovativnih materialov in urbanega področja.

V okviru opisanega programa bo vsake tri mesece na voljo 25 milijonov EUR nepovratnih sredstev, predviden datum objave razpisa pa je 1. marec 2014. Podjetjem, ki pripravljajo razvojnoraziskovalni projekt iz naštetih področij, priporočamo, da prično s pripravo dokumentacije čim prej.

47 mnenje na objavo Nepovratna sredstva za mikro, mala in srednja podjetja (MSP) iz evropskega programa Obzorja 2020

Đevida

8. februar 2014 at 19:58

Đevida Pfeifer vodja čistilnega servisa sijaj d.o.o .Ker imam namen ustanoviti pralnicu perila in ta projekt nisem zmožna ispeljati sama prosim za pomoč. trnutno imam predračun za nabavo opreme in strojev zato me zanima če bo kakšen evropski razpis za pomoć pri nabavi tehnične opreme prosim da mi sporočite če bo kak raspis primeren mojem projektu hvala in L.P

anaplus

13. februar 2014 at 10:04

Spoštovana ga. Pfeifer,

Veseli nas, da ste se obrnili za pomoč na naše podjetje. V prihodnjih dneh lahko pričakujete naš klic. Skupaj bomo našli najprimernejši razpis za vaše podjetje in vašo investicijo.

Lep pozdrav, Ana Kolar

Srečko Kolar s.p.

18. februar 2014 at 22:22

Spotovana ga. Ana Kolar,

Z ženo imava mikro kartonsko embalažo, izdelujeva embalažo za pizze. Izsekovalni stroj je star in otrujen. Kar nejkaj opreme je za posodobitev, od viličarja itd. V tem smislu vas prosiva za pomoč pri dodelitvi (MSP) iz evropskega programa nepovratnih srectev.

Tel. 041 706 896

Lep dan še naprej

Srečko Kolar s.p.

18. februar 2014 at 22:23

Spoštovana ga. Ana Kolar,

Z ženo imava mikro kartonsko embalažo, izdelujeva embalažo za pizze. Izsekovalni stroj je star in otrujen. Kar nejkaj opreme je za posodobitev, od viličarja itd. V tem smislu vas prosiva za pomoč pri dodelitvi (MSP) iz evropskega programa nepovratnih srectev.

Tel. 041 706 896

Lep dan še naprej

anaplus

20. februar 2014 at 10:25

Spoštovana g. Kolar,

Veseli nas, da ste se obrnili za pomoč na naše podjetje. Za podjeta na področju Maribora s širšo okolico se napoveduje večje število razpisov, ki bodo podjetjem nudili ugodne kredite in nepovratna sredstva. S skupnimi močmi bomo zagotovo našli najprimernejši razpis za vaše podjetje in vašo investicijo.

Lep pozdrav, Ana Kolar

Irena Dečko

20. februar 2014 at 12:33

Želimo razširiti poslovanje na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Srbije. Ker gre za nakup precej drage tehnične opreme, lahko investicijo izvedemo le s pomočjo nepovratnih sredstev.

Lep pozdrav!

Uroš Kozamernik

24. marec 2014 at 18:46

ustanovil sem malo podjetje,ki bo gradilo GSM-R omrezje na omrezju slovenskih zeleznic pa me zanima kako je z prijavo za nepovratna sredstva.Najlepsa hvala z vas trud. Uroš

Elizabeta

24. marec 2014 at 21:51

Ali je razpis že izšel in kdaj?

anaplus

27. marec 2014 at 11:09

Spoštovani,

Razpisi so razdeljeni glede na programska področja in nekateri izmed razpisov so že odprti.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in nam predstavite vaš projekt. V našem podjetju se bomo potrudili poiskati najprimernejši razpis za vašo investicijo.

Z lepimi pozdravi

Podjetniški Projektni Center ANAplus d.o.o. tel: 03 898 00 24 gsm: 040 642 239, 040 200 358 fax: 03 898 00 24 pisarna: Ljubljanska 11 Celje odprto: pon.-pet. od 8 do 16h e-naslov: pisarna@anaplus.eu web: http://www.anaplus.eu

anaplus

27. marec 2014 at 11:33

Spoštovani,

Razpisi so razdeljeni glede na programska področja in nekateri izmed razpisov so že odprti.

Potrebovali bi več podatkov o samem projektu in o vašem podjetju. Predlagam, da se o podrobnostih dogovorimo na sestanku.

Z lepimi pozdravi

Podjetniški Projektni Center ANAplus d.o.o. tel: 03 898 00 24 gsm: 040 642 239, 040 200 358 fax: 03 898 00 24 pisarna: Ljubljanska 11 Celje odprto: pon.-pet. od 8 do 16h e-naslov: pisarna@anaplus.eu web: http://www.anaplus.eu

SLAVICA

29. maj 2014 at 17:01

Spoštovani,

Radi bi odkupili gostinski lokal v centru Maribora, in je v lasti banke , ki ga mora prodati. Zanima me , če so razpisana sredstva oz. krediti za takšen primer. V podjetju imamo zaposlenih 12 ljudi.

Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem.

S spoštovanjem, Slavica

anaplus

4. junij 2014 at 06:37

Spoštovani,

Za podjetja so trenutno na voljo krediti s subvencionirano obrestno mero. Za odkup gostinskega lokala bi bil najprimernejši razpis Slovenskega podjetniškega sklada P1 B 2014, s pomočjo katerega lahko pridobite kredit z delno garancijo Sklada in obrestno mero 1,95% + 6 mesečni EURIBOR. Za območje Maribora z okolico je napovedan razpis za pridobitev nepovratnih sredstev za investicije do 100.000, vendar lahko objavo tega razpisa pričakujemo šele v jesenskem času.

Za več informacij smo vam na voljo na telefonskih številkah 03 898 00 24, 040 200 358, 040 642 239 ali po elektronski pošti na pisarna@anaplus.eu

Z lepimi pozdravi

Podjetniški Projektni Center ANAplus

Andrej Golenač

14. junij 2014 at 06:32

Spoštovani!

Rad bi realiziral svoj projekt: zbiranje in odvoz odpadne folije predvsem iz kmetijstva, saj to področje pri nas še ni urejeno kot ponekod v EU, ob enem bi rad razvil “napravo”, ki bi za minimalne stroške transporta omogočila maksimalne količine zbrane in prepeljane folije! Problem nastaja pri pomanjkanju določenega znanja ter predvsem financ! Hvala za odgovor! Andrej Golenač

anaplus

17. junij 2014 at 10:16

Spoštovani,

Zahvaljujemo se za zastavljeno vprašanje. Bi pa potrebovali več podatkov o vas oziroma o vašem podjetju, da bi lahko poiskali razpis, ki bo za vaš projekt najustreznejši. Lahko nas kontaktirate na eno izmed spodnjih kontaktnih številk oziroma po elektronski pošti. Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo!

Podjetniški Projektni Center ANAplus d.o.o.

tel: 03 898 00 24 gsm: 040 200 358, 040 642 239 fax: 03 898 00 24 pisarna: Ljubljanska 11 Celje odprto: pon.-pet. od 8 do 16h e-naslov: pisarna@anaplus.eu web: http://www.anaplus.eu

Mario Očko

2. julij 2014 at 08:14

Spoštovani!

V decembru sem oddal patentno prijavo,ki sem jo tudi uspešno registriral in zaščitil. V mesecu septembru (trenutno sem v fazi diplomiranja-zagovor septembra) planiram odpreti s.p. in izdelovati ta svoj proizvod, saj sem prepričan(ogromno pozitivnih feedbackov) da lahko z njim uspem. Patent poveča izkoristek kaminske peči na polena. Planiram izdelovati tudi druge proizvode iz pločevine, kot so naprimer poštni nabiralniki in podobno… A se moj poslovni začetek zaustavi že pri začetnih stroških, saj so delovni stroji in že sam delovni material prevelik zalogaj. Zanima me kakšne so moje možnosti za pridobitev evropskih nepovratnih sredstev, ko pa si lastim inovacijo, ki jo vidim kot zelo uspešen produkt. Prosim še za vse možne variante pridobitev evropskih sredstev-kakšen je postopek, kakšne so zahteve… Hvala za vaše odgovore in lep pozdrav! Mario Očko

moda

13. oktober 2014 at 08:52

pozdravljeni, imam trgovino z oblačili za ženske z močnejšo postavo. nekaj oblek je iz uvoza, nekatere pa tudi sami šivamo. zanima me ali obstaja kakšen razpis, ki bi mi lahko pomagal pridobiti sredstva, da bi imela čim več oblek sešitih v Sloveniji in iz slovenskih (morda tudi eko materialov)?

anaplus

14. oktober 2014 at 14:29

Spoštovani,

o vašem podjetju bi potrebovali nekoliko več podatkov: v kateri občini ima podjetje sedež in kdaj je bilo ustanovljeno ter kako posluje. Na podlagi teh podatkov lahko preverimo vaše možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev in/ali subvencioniranega kredita. Prosila bi vas, da nam zaupate ime vašega podjetja in vaš kontaktni telefon, ki nam ga prosim posredujte na naš e-mail: pisarna@anaplus.eu ali nas kontaktirajte na našo modro telefonsko številko 040 200 358.

Z lepimi pozdravi

Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

Luka

3. november 2014 at 14:40

Pozdravljeni

Sem samostojni podjetnik na področju turizma. Svoji dejavnost bi rad dodal storitev nočenj ter manjso trgovino, za kar pa bi moral najeti prostore. Ali obstaja razpis za takšne primere? Hvala

Ina

29. november 2014 at 09:37

Spoštovani,

V načrtu imam odpreti svoj kozmetični salon. Do sedaj smo dela financirali sami, .Zanimalo bi me, če obstaja razpis za nepovratna sredstva za opremo ipd. Sp planiram odpret, ko bo salon zadostoval vsem predpisom, kar pa se seveda lahko zavleče, zato povprašujem po nepovratnih sredstvih… Hvala za odgovor,

Ana

11. januar 2015 at 21:53

Pozdravljeni Sem nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji,in si želim krušno peč,lupilec sadja,peč za sušenje sadja in še bi lahko naštevala.Zanima me ali so ti razpisi tudi za kmetije in za dopolnilne dejavnosti.Do sedaj smo nabavljali vse z lastnimi sredstvi,sedaj so pa takšni časi ,da to skoraj več ni mogoče brez denarne pomoči. Hvala za odgovor,ter vas lepo pozdravljam

Primož

5. februar 2015 at 13:39

Pozdravljeni Sem samostojni podjetnik na področju gozdarstva.(posek in spravilo lesa). Za svojo dejavnost bi rad kupil dodatne stroje. Ali obstaja razpis za takšne primere? Hvala

JANEZ

20. februar 2015 at 15:43

Spoštovani, Delam v razvojnem podjetju Otto tehnologija d.o.o., kjer se ukvarjamo z razvojem elektroerozijskega procesa. Trenutno razvijamo nov visokonapetostni generator, ki bo nudil možnost obdelave z elektroerozijskim procesom do zelo fine hrapavosti- do sedaj tako fine obdelave še ni bilo možno doseči. Iz tega naslova smo zaposlili tudi novega sodelavca, vendar nam trenutno prihodki ne zadostujejo za pokrivanje odhodkov. Ali obstaja kakšna možnost za sofinanciranje projekta? Hvala iz prodaje, ne pokrivajo dejanskih stroškov.

Ljubiša

14. marec 2015 at 20:21

Spoštovani,

z punco imava v planu odpreti s.p. Ukvarjali bi se z inovativno gostinsko dejavnostjo, katere mislim, da na slovenski obali še ni.

Težava je v tem da nikjer ne moreva priti do posojila za zagon podjetja, ker vse banke bi rade hipoteke, pa bilanco za preteklih 12 mesecev, midva pa tega nimava zato, ker šele misliva odpreti s.p.

Za vse odgovore se Vam vnaprej zahvaljujem.

LP, Ljubiša 070/740-181 el.bibu91@gmail.com

Ljubiša

14. marec 2015 at 20:23

Pa še bi rad dodal vprašanje,

kako bi lahko prišla recimo do nepovratnih sredstev v višini cca. 5 000 – 10 000 € ?

Hvala za Vaše odgovore.

LP, Ljubiša 070/740-181 el.bibu91@gmail.com

Boris

17. marec 2015 at 11:42

pozdavljeni,

v prihodnjih nekam tednih imam namen odpreti razvojno podjetje, ki bi se ukvarjalo z izdelavo novosti na področju energije, avto-moto indrustrije ipd. okvirni strošek za zagon podjetja, skupaj z nakupom mašin ipd, je ocenjen na 1.5mio €. Na drugi strani pa pravtako pričakumem nekaj mio pogodbo s tujimi podjetji. Zanima me, ali se pri nas še da dobiti nepovratna sredstva na področju mednarodnega razvoja, novosti ipd. Osebno bi bil zadovoljne že z vsaj 50% pokritjem investicije in minimalno obrestno mero odplačevanja preostalega zneska.

hvala za vaš odgovor.

Lep pozdrav

Boris

info@blueline.si

Boris

17. marec 2015 at 11:43

pozdavljeni,

v prihodnjih nekam tednih imam namen odpreti razvojno podjetje, ki bi se ukvarjalo z izdelavo novosti na področju energije, avto-moto indrustrije ipd. okvirni strošek za zagon podjetja, skupaj z nakupom mašin ipd, je ocenjen na 1.5mio €. Na drugi strani pa prav tako pričakujem nekaj mio pogodbo s tujimi podjetji. Zanima me, ali se pri nas še da dobiti nepovratna sredstva na področju mednarodnega razvoja, novosti ipd. Osebno bi bil zadovoljne že z vsaj 50% pokritjem investicije in minimalno obrestno mero odplačevanja preostalega zneska.

hvala za vaš odgovor.

Lep pozdrav

Boris

info@blueline.si

Jasmina

27. marec 2015 at 19:03

Pozdravljeni,

imamo turistično agencijo, katere ciljna skupina so motoristi iz celega sveta. Podjetje je mlado (1,6 let) in bi potrebovalo finančno podporo na področju promocije ali investicije v premičnine. So kakšni aktualni razpisi v tem segmentu?

Lep pozdrav, Jasmina

Saki

13. julij 2015 at 12:30

Pozdravljeni,

Zanima me ali obstajajo razpisi za nepovratna sredstva (na lokalni/državni/evropski ravni) za ustanovitev sp-ja za varstvo predšolskih otrok (s pridobljenim NPK certifikatom).

Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor in želim lep dan. Saki

Mate Kordic

19. avgust 2015 at 21:14

Pozdravljeni! Mi imamo ze zgrajen resort z notranjim bazenom ter 4 apartmaji a bi ga radi spremenili v kompleks z vec sobami ter uredili okolico pa nas zanima sli se lahko pridobijo sredstva za to vse dokoncat? Ker namrec nimamo samo ideje ampak imamo dosti tega ze narejenega pa nas zanima ali to ima kaj vpliva na to ,da bi nam evropa z evropskimi sredstvi pomagala uresniciti idejo do konca?

Hvala in lep pozrav!

anaplus

20. avgust 2015 at 10:44

Spoštovani g. Kordic.

Odgovor na zastavljeno vprašanje smo poslali na vaš elektronski naslov.

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

tatjana

3. september 2015 at 13:41

spoštovani! zanim se za nepovratna sredstva imam firmo ki pa zaradi recesije in drugih tezav ne morem nikakor splavati na površje lep pozdrav

anaplus

22. september 2015 at 09:40

Spoštovana ga. Tatjana.

Odgovor na vaše zastavljeno vprašanje boste prejeli na vaš elektronski naslov.

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

klavdija S.

8. oktober 2015 at 19:24

Spoštovani,

zanima nas možnost pridobitve nepovratnih sredstev v višini cca.100.000 EUR za nakup obdelovalnega stroja-rezalnika v naši PE Mengeš. Za vaš odgovor se vam zahvaljujem.

anaplus

9. oktober 2015 at 11:33

Spoštovana ga. Klavdija.

Da bi lahko konkretneje odgovorili na zastavljeno vprašanje, bi potrebovali še dodatne informacije. Odgovor z dodatnimi vprašanji boste zato prejeli na vaš elektronski naslov.

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

Tomaž

11. november 2015 at 19:09

Pozdravljeni.

Zanima me, kakšna je možnost za pridobitev nepovratnih sredstev za izobraževanje v drugem podjetju v tujini. Jaz bi šel nekam v tujino, kjer bi delal kot običajni zaposleni, videl, kakšen način dela imajo, kako poteka njihov delovnik, itd.

Hvala za odgovor, Tomaž

anaplus

20. november 2015 at 12:46

Spoštovani g. Tomaž.

Nepovratnih sredstev za ta namen ni na voljo. Predlagam pa, da nas za podrobnejše informacije kontaktirate na katero od naših telefonskih številk ali na elektronski naslov.

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

Radenka

18. januar 2016 at 17:22

Pozdravljeni.

Zanima ali obstajajo kakšna nepovratna sredstva za novi s.p. Namreč odpiram kozmetični salon da bi zagotovila vsaj 2 delovni mesti, vendar je potrebno kar nekaj denarja vložiti. Prosim za nasvet.Hvala Radenka

anaplus

20. januar 2016 at 08:34

Spoštovana ga. Radenka. Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Za start up podjetja je na voljo nekaj nepovratnih finančnih spodbud. Ali ste do posamezne spodbude upravičeni, pa bi bilo potrebno preveriti dodatne dejavnike (lokacija ipd.). Prosimo vas, da nas za podrobnejše informacije pokličete na modro telefonsko številko 040 200 358 ali nas kontaktirate na pisarna@anaplus.eu .

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

Tomaž

25. januar 2016 at 17:24

spoštovani, razmišljam o razširitvi dejavnosti.Zanimam se za nakup osnovnega sredstva v skupni višini 160-200.000eur.Zanima me ali je na voljo v 2016kak razpis ki bi omogočal pomoč pri nakupu le-tega, zahvaljujem se vam za Vaš odgovor lp Tomaž

anaplus

27. januar 2016 at 07:38

Spoštovani g. Tomaž.

Za nakup osnovnih sredstev z namenom razširitve dejavnosti bodo v letu 2016 na voljo nepovratne finančne spodbude kot tudi ugodni krediti s subvencijo obrestne mere. Da bi lahko konkretneje odgovorili kateri od načrtovanih razpisov bi bil za vaše podjetje primeren, pa bi potrebovali še dodatne informacije. Odgovor z dodatnimi vprašanji boste zato prejeli na vaš elektronski naslov.

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

Vladislava

27. januar 2016 at 21:17

Poštovanje gospodjo Ana, interesuje me da li sredstva takodje se mogu zatražiti na teritoriji Hrvatske? Srdačan Pozdrav i Svako Dobro.

anaplus

28. januar 2016 at 10:15

Spoštovana ga. Vladislava.

Da bi lahko konkretneje odgovorili na zastavljeno vprašanje, bi potrebovali še dodatne informacije. Odgovor z dodatnimi vprašanji boste zato prejeli na vaš elektronski naslov.

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

JELKA

2. marec 2016 at 11:01

SPOŠTOVANI POTREBOVALA BI NEPOVRATNA SREDSTVA ZA NABAVO STROJA ZA ČIŠČENJE .IMAM ČISTILNI SERVIS ŽE SEDEM LET IN BI Z DENARJEM SI LAHKO URESNIČLA SANJE

anaplus

2. marec 2016 at 12:06

Spoštovana ga. Jelka.

Za nakup tehnološke opreme so v novi finančni perspektivi v večji meri predvidena predvsem povratna sredstva, v obliki ugodnih kreditov s subvencijami obrestnih mer. Nepovratna sredstva pa se bodo za ta namen na voljo podjetjem, ki delujejo v problemskih območjih. Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte na pisarna@anaplus.eu ali na eno od naših kontaktnih številk.

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

Andrej

13. april 2016 at 07:52

Lepo pozdravljeni.

Sem Andrej Kavčič iz Idrije. Pred mesecem sem odprl popoldansko dejavnost. Ukvarjam se z arboristiko (obrezovanjem in nego dreves) in urejanjem okolice in zelenih površin. Ker se mi izkazuje vedno večje povpraševanje po moji dejavnosti, me zanima, če je mogoče pridobiti kakšna finančna sredstva. Potreboval bi namreč cca 4000 Eur za investicijo v manjši mlin za mletje biomase in kompostiranje vrtnih ostankov, ki nastanejo pri moji dejavnosti. Zmlete ostanke bi lahko ponudil strankam kot kompost ali zastirko. Hvala za informacije in lep pozdrav.

anaplus

11. maj 2016 at 07:23

Spoštovani g. Kavčič.

Zahvaljujem se vam za vaše povpraševanje in vam sporočam, da boste odgovor na zastavljeno vprašanje prejeli na vaš elektronski naslov.

Z lepimi pozdravi. Ekipa Podjetniškega projektnega centra ANAplus d.o.o.

Kristina

1. junij 2016 at 20:52

Pozdravljeni! Zanima me če mi lahko poveste ali so kakšna finančna sredstva? Imam željo odpreti s.p. delato na področju mode. Določene izdelke uvoziti in jih predelati ter nato lansirati. Velik strošek je oprema in prostor za izdelavo. Za pomoč se vam zahvaljujem.

Top nove objave
Vse objave
Arhiv
Išči po ključnih besedah
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page