top of page

DOLŽNIŠKI VIRI FINANCIRANJA RAZVOJA IN RASTI PODJETJA - FINANČNI VIRI, KREDITI POSOJILA, GOTOVINA, D

Za rast in razvoj podjetja so ključnega pomena podjetniške finance. Vsa podjetja žal ne dobijo kredita oziroma posojila na banki. Iz tega razloga ponujamo FINANČNE VIRE, KREDITE POSOJILA, GOTOVINO, DENAR ZA PRAVNE OSEBE IN SAMOSTOJNE PODJEENIKE.

Več info na: posodimdenartakoj@gmail.com ali preko spletnega obrazca za povpraševanje (http://patrikknavs.wix.com/kreditposojapodjetja#!kontakt/cluw)

Dolžniški viri financiranja podjetja Financiranje podjetij s pomočjo dolžniških virov je s pojavom gospodarske krize precej zamrlo. Predvsem podjetja v začetnih fazah razvoja oziroma mlada podjetja se soočajo z nezmožnostjo pridobivanja kreditov, ker so banke povečale stopnjo previdnosti pri podeljevanju kreditov pravnim osebam. Za dolžniške vire je značilno, da se plačujejo določene obresti za izposojen denar, seveda pa se vrača tudi glavnica, njihove glavne značilnosti pa so (JAPTI 2008):

 majhna delitev tveganja;

 obremenjevanje denarnega toka podjetja;

 lastništvo ostaja enako;

 vedno je prisotno ustrezno zavarovanje; in

 dodana vrednost je majhna.

Najpogostejša oblika dolžniškega financiranja so krediti banke, poznamo pa še tudi druge oblike dolžniškega financiranja kot so obveznice, hipotekarni krediti, faktoring, lizing in franšizing.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page