top of page

Hitri gotovinski krediti - Kredit od 500 do 1.000,00 EUR

Posojilo lahko pri nas dobite vsi redno zaposleni ali upokojenci, ki ste kreditno sposobni. Pred odobritvijo posojila preverimo boniteto kreditojemalca in vam odgovor posredujemo takoj oziroma v najkrajšem možnem času.

- državljanstvo rebublike Slovenije - osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) - potrdilo o zaposlitvi (podjetje mora biti registrirano v Sloveniji) - davčna številka - zadnje tri plačilne liste oziroma zadnji trije izpisi pokojnine (ZPIZ) - originalni zadnji izpisek transakcijskega računa (TRR) - odstopna izjava in upravno izplačilna prepoved (po potrebi)

Višina posojila je odvisna od kreditne sposobnosti kreditojemalca. SKUPINA8 d.o.o lahko po potrebi zahteva dodatno dokumentacijo ali dokazila in si pridržuje pravico zavrniti kreditojemalca brez obrazložitve.

Mediafin | Krediti

HITRI KREDIT

Hitri kredit je kredit, ki se odobri na podlagi pozitivne ocene kreditne sposobnosti v zelo kratkem času z manjšimi zneski, lahko tudi v eni uri. Izplačali vam ga bomo takoj v gotovini ali na vaš račun. Izpolnite le vlogo (kliknite sem) in nam jo pošljite po elektronski pošti. Poklicali vas bomo ali pa nas pokličite kar vi. Zavedamo se stresa, ki ga doživljate kot stranka, kadar se znajdete v trenutni zagati. Zneski hitrega kredita pa so navadno nekoliko nižji od zneskov klasičnega gotovinskega kredita.

HIPOTEKARNI KREDIT

Hipotekarni kredit je kredit, za katerega se zastavi hipoteka. Zanj se odločate tisti, ki gradite, kupujete ali paprenavljate neko nepremičnino, lahko pa so vaši razlogi tudi drugačni. Pri kreditu ali posojilu je treba najprej preveriti, ali je vaša nepremičnina za nas primerna za zastavitev. Preveriti je treba celotno dokumentacijo, stanje v zemljiški knjigi in si nepremičnino ogledati. O vsem se bomo pogovorili na osebnem srečanju ali sestanku in skupaj našli rešitev, s katero boste gotovo zadovoljni.

GOTOVINSKI KREDIT

Gotovinski krediti vam pomagajo, kadar senepričakovano kaj zalomi in potrebujete tudi višji znesek v sorazmerno kratkem času. Zavedamo se namreč, da morate takoj poskrbeti za nepredvidene finančne izdatke. Za gotovinsko posojilo se lahko odločite, kadar potrebujete gotovinsko izplačilo, lahko pa denar, komur želite, nakažemo tudi mi. Lahko ga seveda tudi na vaš račun, vi pa boste z njim le pokrili negativno stanje na svojem računu. Predstavili vam bomo izračune za različne vrednosti, vi pa se lahko odločite za tistega, ki vam ustreza.

KREDIT NA POLOŽNICE

Krediti na položnice so podobni hitrim in gotovinskim posojilom. Na željo stranke vam pripravimo prvo oz. začetno položnico, da se vam na banki ali pošti ni treba ukvarjati z izpolnjevanjem položnic. Morda tudi niste vešči uporabljanja sodobne tehnologije, s katero lahko plačujete od doma, in se raje odpravite od doma in plačate kredit na klasični način pri okencu banje ali pošte. Svojim strankam z veseljem prisluhnemo in jimprilagodimo, saj smo prepričani, da je naša edinstvenost prav v osebnem pristopu. Pri nas ste vedno dobrodošli.

PREMOSTITVENI KREDIT

Premostitveni krediti so namenjeni izrednim situacijam, v katerih se znajde stranka, in posebnim okoliščinam, v katerih potrebuje enomesečno ali kratkotrajno pomoč v trenutnih finančnih težavah ali do prejema mesečnega dohodka. Premostitveni krediti ali posojila so navadno le nekaj sto evrov, s katerimi pa je včasih že mogoče umiriti neprijetne okoliščine. O višini zneska se bomo dogovorili na osebnem srečanju ali po telefonu. Zaupajte našim izkušnjam in zadovoljnim strankam, ki se k nam rade vračajo.

KREDIT ZA BREZPOSELNE

Na nas se lahko obrnete tudi brezposelni. Prisluhnili vam bomo na osebnem pogovoru, saj razumemo okoliščine, v katerih ste se znašli. Skupaj bomo poiskali ustreznorešitev, ugotovili, kakšne so možnosti, da boste kmalu našli začasno ali redno zaposlitev, k čemur lahko pripomore tudi vaša prijava na Zavodu za zaposlovanje. Pozvali jih bomo, naj nas obvestijo, kdaj bo primeren čas, da vam damo posojilo oz. kredit, ker se boste kmalu zaposlili in spet postali kreditno sposobni. Zaupajte namin se oglasite pri nas.

KREDIT ZA UPOKOJENCE

Pri kreditih za upokojence je seveda glavna osnova za izdajo višina nakazane pokojnine oziromaneobremenjena sredstva, ki še ostanejo nad zakonsko določenim minimum, s katerega nakazila obrokov posojila ne smejo posegati. Po pregledu finančne situacije skupaj s stranko ugotovimo, kolikšna je osnova za primeren mesečni obrok, ki ne bi preobremenil stranke.Dobrodošli vsi upokojenci, ki bi s kreditom premostili trenutne finančne težave, morda pa si želite privoščiti le malo oddiha in potrebujete denar za razvajanje.

KREDIT ZA ŠTUDENTE

Krediti za študente so namenjeni mladim s statusom študenta, ki potrebujejo denar za premostitev finančnih težav, morda za plačilo šolnine, nakup knjig, plačilo tečaja ali najemnine. Morda pa bi si radi ob napornem študiju le malo oddahnili in potrebujete denar za potovanje. Pri študentskih kreditih ocenimo kreditne sposobnosti, upoštevamo pa neposredne in posredne okoliščine. Posebej je pomembno, ali je študent zaposlen prek študentskega servisa ali kako drugače, koliko časa in kolikšna je višina prilivov.

KREDIT - ZASTAVA VOZILA

Krediti na podlagi zastave premičnine so krediti, pri katerih zastavite vozilo. Zastava avtomobila oz. v nekaterih primerih tudi drugega prevoznega sredstva(kombi, motor) je za nas zagotovilo, da je kredit izdan varno. Kljub temu pa se s stranko pogovorimo inpretehtamo njeno kreditno sposobnost na podlagi vseh dejstev. Vabimo vas, da se prepričate o naši odprtosti in izkušnjah, na podlagi katerih se ustrezno približamo prav vsaki stranki. Vedno vam stojimo ob strani in vamsvetujemo, kako iz finančne zagate, v kateri ste se znašli.

EKO KREDIT

Eko krediti so namenjeni gradnji ali prenavljanju nepremičnin, prijaznih do okolja, ali nakupu takšnihenergijsko učinkovitih gospodinjskih aparatov inmotornih vozil. Tudi za eko kredit pa je potrebnakakovostna ocena kreditne sposobnosti. K temu pomembno pripomorejo že pridobljena sredstva različnihEko skladov, ki lahko vplivajo na višino potrebnega posojila. Eko kredit lahko uporabite tudi za fotovoltaiko, nakup in vgradnjo toplotnih postaj, izvedbo toplotne izolacije stanovanjskih objektov vključno s fasado in še veliko drugega.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page