top of page

KREDITIRANJE IN POSOJILA ZA PODJETJA TER POSAMEZNIKE Z USTREZNIM ZAVAROVANJEM

Viri financiranja in podjetja

Vse odločitve se odrazijo na bančnem računu podjetja V četrtek, 27. novembra 2014, je v Ljubljani potekala delavnica‘Viri financiranja in podjetja’. Celodnevne delavnice se je udeležilo 11 nadobudnih kreativcev/podjetnikov, ki jim je Barbara S. Podlesnik (strokovnjakinja s področja pridobivanja sredstev iz nacionalnih in EU projektov ter računovodstva) pojasnila, kako se vse njihove poslovne odločitve odražajo na bančnem računu podjetja. Udeleženci so spoznali osnove finančne konstrukcije podjetja, virov financiranja, nepovratnih sredstev, dolžniškega in lastniškega financiranja. Cilj delavnice je bil udeležence opremiti z znanji, potrebnimi za pripravo finančnega okvira poslovanja podjetja oz. strategije pridobivanja finančnih virov. Dogodek je bil organiziran v okviru projekta Creative Startup.

Več >

POMAGAMO TI ZAČETI STARTUP, VREDEN INVESTICIJE

Ali je tvoj startup vreden investicije je odvisno tako od tvojega poslovnega modela kot od tebe in tvoje ekipe. Skozi LUI-jev program ti pomagamo na vseh področjih, pomembnih za uspešen zagon tvojega startupa ter pritegnitev pozornosti investitorjev.

Zgradi prve temelje svojega startupa – prijavi se v STARTUP:CAMP!

PRIJAVA

POVEŽEMO TE Z INVESTITORJI

Kot član LUI-jeve STARTUP:CENTRA lahko izkoristiš mrežo investitorjev, ki sodelujejo z nami. Skozi aktivnosti programa ti pomagamo pripraviti dobro predstavitev tvojega startupa ter izbrusiti tvoj nastop. Od elevator pitcha pa do poglobljene zgodbe in tržnega potenciala tvojega startupa – vse to so faktorji, ki zanimajo investitorje!

Razvij svoj startup in spoznaj investitorje – vstopi v STARTUP:CENTER!

VABILO: Viri financiranja za mala in srednje velika podjetja

Ali iščete vire financiranja za investicije? Ali želite ugodne kredite? Ali potrebujete garancije in zavarovanja za svoje kredite? Ali imate mogoče ekološke investicije in iščete dodatna finančna sredstva?

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS), v okviru projekta Enterprise Europe Network vas vabi v času 4. Ljubljanskega obrtno-podjetniškega sejma (LOS 2014) na finančni dan z naslovom

»Viri financiranja za mala in srednje velika podjetja«,

ki bo v četrtek, 8. maja 2014, ob 10.00 uri,

poslovna stavba Gospodarskega razstavišča, dvorana Urška 1 (2. nadstropje), Dunajska cesta 18, v Ljubljani.

Namen dogodka je predstavitev virov financiranja za mala in srednje velika podjetja in možnosti pridobivanja ugodnih kreditov, garancij in zavarovanj za investicije. Na dogodku bodo prisotni najpomembnejši financerji iz Slovenije (Slovenski podjetniški sklad, Eko sklad, Slovenski regionalni sklad, SID Banka, itd.), kjer vam bodo predstavili finančne spodbude za podjetniške projekte. Dogodek je namenjen malim in srednjim podjetjem, samostojnim podjetnikom, obrtnikom, ki iščejo vire financiranja za materialne investicije (npr. nakup opreme, posodobitev proizvodnih kapacitete obnovo, nakup prostorov, ipd), nematerialnih investicij (npr prenos tehnologije v obliki patentiranih pravic, licenc, ne-patentiranega znanja …) in obratna sredstva (nakup blaga, materiala, promocije, ipd). Predstavniki financerjev iz Slovenije bodo na voljo tudi za individualno svetovanje za konkretno financiranje podjetniških projektov

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite do 6. maja 2014 na e-prijavnici. Število mest je omejeno. Ob zaključku dogodka boste udeleženci prejeli tudi brezplačno vstopnico za ogled sejma LOS 2014.

Seminar je ena izmed akcij v okviru projekta Enterprise Europe Network, ki je največja podjetniška podporna mreža v Evropi za podporo podjetništva.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page