top of page

Posoja denarja, financiranje, krediti, denar za obratna sredstva, za podjetja in samostojne podjetni

Potrošniški kredit

Znesek kredita

Ročnost kredita je lahko od 3 do 120 mesecev, če bo kredit zavarovan s hipoteko pa do 240 mesecev (nominalna obrestna mera) oz. do 360 mesecev (EURIBOR).

Tip obrestovanja

Nominalna obrestna meraEuribor

Zavarovanje

Lastno zavarovanjeZavarovanje s hipoteko

Imetnik osebnega računa z rednimi mesečnimi prilivi plače ali pokojnine

Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve in zavarovanja kredita; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih. Efektivna obrestna mera je informativne narave in se lahko spremeni, če se spremeni katera koli od postavk pri izračunu.

Skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik, je vsota skupnega zneska kredita in skupnih stroškov kredita, vključno z obrestmi, provizijami, davki in drugimi vrstami pristojbin, ki jih mora kreditojemalec plačati v zvezi s kreditno pogodbo in so hranilnici znani, stroški, povezani s pomožnimi storitvami v zvezi s kreditno pogodbo, zlasti zavarovalne premije, članarine, takse in stroški drugih pogodb, sklenjenih s hranilnico; v skupne stroške kredita se ne vštevajo notarski stroški in zavarovalne premije za zavarovanje blaga, katerega nakup se financira s kreditom.

Ta izračun je zgolj informativne narave in je pripravljen na podlagi predpostavk, veljavnih na dan izdelave tega informativnega izračuna, ki se lahko spreminjajo, zato za hranilnico ni zavezujoč.

Za upokojence velja AKCIJA: 50% znižanje stroškov odobritve.

Glede na vaše preteklo in sedanje poslovanje z Delavsko hranilnico je ponudba za vas lahko še ugodnejša. Zato vas vabimo, da se oglasite v najbližji Podružnici, kjer bomo kreditne pogoje in vrsto zavarovanja oblikovali skupaj z vami.

Podjetjem in samostojnim podjetnikom nudimo najugodnješi poslovni računa na slovenskem bančnem trgu, ki vključuje najnižje provizije za plačevanje v domačem in mednarodnem plačilnem prometu ter za uporabo spletne banke Dh-Poslovni.

Odvetnikom in odvetniškim družbam ter nepremičninskim družbam omogočamo enostavano in hitro poslovanje s fiduciarnim računom. Upravnikom stanovanjskih zgradb odpremo račun rezervnega sklada in omogočamo kredit za obnovo zgradb.

Sindikatom in društvom, ki so za hranilnico zelo pomembna skupina pravnih oseb nudimo zagotovo najugodnejši poslovni račun na trgu. Sindikatom omogočamo tudi vodenje članarinskega računa. Vsem novim pravnim osebam nudimo poslovni paket dobrodošlice!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page