top of page

Posojila, posoja denarja, krediti, odkup terjatev za podjetja in posameznike od 1.000 do 30.000 eur

Odkup zapadlih terjatev

Odkup zapadlih terjatev vam lahko ponudimo za zapadle terjatve, kadar sami ne uspete z lastno izterjavo, kompenzacijo, asignacijami pridobiti poplačila in samo vlagate v že zapadlo terjatev ter vam predstavljajo samo strošek, ker je znova in znova vlagate v terjatev, a ne pridobite nobenega izplena.

Opozarjamo na običajno nizko vrednost tovrstnih terjatev! Preverite možnosti odkupa!

Zakaj odkup zapadlih terjatev?

• takojšen priliv likvidnostnih sredstev, brez čakanja na dobro voljo stranke kdaj vam bo plačala; • izognete možnosti neuspešne izterjave, ki se s potekom časa še povečuje; • vaši zaposleni se lahko v večji meri osredotočijo na njihovo osnovno področje in dosegajo s tem boljše rezultate oziroma se omogoča njihova večja razpoložljivost za reševanje novih terjatev, katerih ocena višine izterljivosti je višja; • znižanje stroškov poslovanja, saj nimate več stroškov izvršb kot so sodne takse, izvršitelji, cenilci, ipd.;

PREVERITE MOŽNOST ODKUPA ali pa nas pokličite na 01 432 32 00 !

Dejavniki, ki vplivajo na oceno vrednosti terjatev

Izterjava terjatev in dolgov oziroma uspešnost je odvisna od dejavnikov kot so:

• čas od zapadlosti terjatve, • višina terjatve, • bonitetna ocena dolžnika, • razpoložljivost podatkov o terjatvi (stanje dokumentacije, finančni podatki, ipd.), • kako se je izvajala izterjava do trenutka prenosa.

Zgoraj naštetim dejavnikom dajemo tudi največji poudarek pri ocenjevanju vrednosti terjatev.

Pri vsakem podjetju z rastjo njegovega poslovanja rastejo tudi zapadle in neplačane terjatve. Običajno ta del poslovanja ni najpomembnejši za nefinančne institucije, sploh pa ne pomeni opravljanja osnovne dejavnosti. Pomembno je, da uspešnost izterjave dolgov in terjatev s potekom časa od nastanka obveznosti pada, stroški izterjave pa naraščajo.

Nekaj izjav naših cenjenih strank

Preberite več v najpogostejših vprašanjih - FAQ!

Odkup zapadlih terjatev - kaj potrebujemo za našo odločitev?

Odkup zapadlih terjatev in dolgov temelji na odločitvi glede:

• terjatve (datum zapadlosti, vrednost) • dolžnik (firma, naslov oziroma sedež, davčna številka) • vsebini posla na podlagi katerega je nastala terjatev (kratek opis poslovnega razmerja, dosedanje aktivnosti glede izterjave, ali dolžnik ugovarja terjatvi, ipd.) • dokumenti, ki dokazujejo obstoj terjatev

Po pridobitvi dokumentacije se izločijo terjatve za katere ne obstaja možnost izterjave, (npr. prepozna prijava v stečajnem postopku, zaključen stečaj, ipd.), ostale terjatve pa so predmet vrednotenja.

Vse podatke, katere nam posredujete, štejemo za svojo poslovno skrivnost! Obrazce za pomoč pri opisu terjatev, s katerimi razpolagate, najdete na tej povezavi.

Brez obveznosti izpolnite spodnji vprašalnik ter si zagotovite 30-minutno pravno svetovanje v vrednosti 55 eur BREZPLAČNO!

Zaupajte strokovno usposobljenemu timu z 12- letnimi izkušnjami in več kot 1000 uspešnimi primeri upravljanja zapadlih terjatev, izvršb oziroma izterjave.

Zagotovite si profesionalno storitev, brez strahu, da bi izgubili stranke, znance ali celo prijatelje!

Terjatve in podjetje najprej preverimo in podamo ustrezno mnenje in oceno. Na podlagi tega pa se skupaj z vami posvetujemo in ukrepamo glede na dane možnosti.

Vedno ohranjamo najvišji nivo storitve in se izogibamo negativnim konfliktom!

Ravno zaradi tega nam zaupa vse več podjetij, ki se bojijo, da bodo zaradi predaje terjatev izgubili naročnike oziroma se zaradi neplačanih računov zapletli v neprijetne konflikte z znanci ali prijatelji, s katerimi sodelujejo. Zagotovite si najboljši vpogled v optimalne možnosti pri iskanju rešitev glede vaših neplačanih terjatev.

Ukrepajte takoj in izpolnite spodnji vprašalnik! Vsi podatki so zaupni, ne bodo sporočeni tretjim osebam in jih štejemo za poslovno skrivnost. Polja označena z zvezdico so obvezna.

Da, brezplačno in brez obveznosti želim rezervirati termin za 30-minutno svetovanje v zvezi z neplačanimi računi oziroma terjatvami.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page